Загальні підходи, як вони працюють?

Ця невелика стаття на тему того, як працюють розклади ворожіння у загальному форматі і чи потрібно загадувати якусь певну масть?

Розклади у загальному форматі працюють не так як в особистому, і на велику кількість людей бути абсолютно однаковими варіанти не можуть. Для того, щоб зіставити загальний розклад зі своєю ситуацією, достатньо прослухати його і зрозуміти, чи відображає він суть подій, що відбуваються у вашому житті, чи ні.

На щастя чи нещастя наявність масті чи ідентифікація себе чи загаданої вами людини не призводить до бажаного результату.

Скажемо іншими словами: якщо ви думаєте що має бути якась певна масть чи ранг, тут трохи Ви помиляєтесь.

Загальні підходи, як вони працюють?

Чому так?

Людина має властивість змінюватися, а загальний розклад зчитує загальне інформаційне поле і в цьому інформаційному полі є абсолютно масті.

Для того, щоб легше було прочитати розклад, фахівець який робить загальний розклад, для себе особисто визначає якусь масть і буде розглядати як основну і це жодним чином не впливає на вашу ситуацію.

Якщо інформація відображає суть вашої ситуації, ви почуєте цю інформацію. Якщо вона ніяк не про вас, це не ваша інформація, ваш розклад, не ваш канал і не ваш майстер.

В інформаційний польовий простір до майстра, який проводить загальне ворожіння, пропадають люди зі схожими вібраціями і тому, хто чує майстра, чує і потрібну йому інформацію.

Приймати чи ні інформацію в загальних розкладах серйозно, тільки ваш вибір і не залежить від інших причин. Не шукайте того, чого нема!

Не вигадуйте причини в мастях, рангах, умінні чи не вмінні. Вся особиста робота – це особистий формат. Тут же дана можливість спробувати “на смак” подачу автора каналу та своє сприйняття.

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *